ΜΕ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ




Στόμα με στόμα, πόρτα με πόρτα, γειτονιά με γειτονιά, μαγαζί με μαγαζί, γραφείο με γραφείο, εργοστάσιο με εργοστάσιο, πρέπει άπαντες να λάβουν το κάλεσμα για γενική πανελλαδική απεργία τη ημέρα που στη Βουλή θα ξεκινήσει η συζήτηση για τα νέα βάρβαρα μέτρα.

Το ποτάμι της οργής φουσκώνει, μέρα με τη μέρα γίνεται πιο ορμητικό.

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη αναμέτρηση.

Κανείς δεν μπορεί να μένει αδιάφορος στην κρισιμότητα των στιγμών.

Πρέπει να χτυπήσουμε την πολιτική ΤΟΥΣ στον πυρήνα της.

Το θηρίο του κεφαλαίου να χτυπηθεί στη φωλιά του.

Στους τόπους δουλειάς και στα εργοστάσια, στα πανεπιστήμια και στα νοσοκομεία, στα γιαπιά και στα γραφεία. Εκεί που στενάζει ο εργάτης και ο υπάλληλος, εκεί που βασανίζεται ο φοιτητής, εκεί που ματώνει ο αγρότης, εκεί που απελπίζεται ο αυτοαπασχολούμενος πνιγμένος από τα μονοπώλια. Εκεί που ο ιδρώτας των πολλών γίνεται κέρδη για τους λίγους.

Είναι η ώρα στη λυσσασμένη επίθεση που δεχόμαστε, να υψώσουμε φράκτη αδιαπέραστο.

Μπορούμε να σπάσουμε τον τσαμπουκά του ΣΕΒ, να στραπατσάρουμε κυβέρνηση και τρόικα.

Τώρα είναι η ώρα ο λαός να περάσει στο προσκήνιο. Να βάλει τη δική του σφραγίδα στις κοινωνικές εξελίξεις. Να συγκρουστεί για να ανατρέψει την αντιλαϊκή πολιτική. Να μην επιτρέψει να εκτραπεί η αγανάκτησή του σε ανώδυνες για την κυρίαρχη τάξη διεξόδους. Να μην φοβηθεί, να μην υποκύψει στους εκβιασμούς και στις απειλές.

Οι ώρες είναι κρίσιμες για τη ζωή και το μέλλον το δικό μας αλλά και των οικογενειών μας.

Έχουμε ιερό χρέος στα παιδιά μας και στους εαυτούς μας να ματαιώσουμε την επιχείρηση μετατροπής των εργαζομένων σε σύγχρονους δούλους.

Έχουμε υποχρέωση να ματαιώσουμε τη μανιασμένη επίθεσή τους σε βάρος των δικαιωμάτων μας να μην περάσουν τα νέα μέτρα - κόλαση για το λαό.

Να μην επιτρέψουμε τα παιδιά μας να δουλεύουν με μισθούς πείνας.

Όλοι στη μάχη. Κανένας άνθρωπος του μόχθου αμέτοχος. Η αγωνία και ο φόβος να γίνουν ο εφιάλτης των σφετεριστών του παραγόμενου πλούτου και των πολιτικών τους εκφραστών. Ο πλούτος που παράγεται είναι τεράστιος και μας ανήκει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ