ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΙ..ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Αναρωτηθήκατε γιατί οι νοσταλγοί των γερμανών φασιστών, μισούν τόσο πολύ τους πακιστανούς και ινδούς;

Ρίξτε μια ματιά στη φωτογραφία από το ρωσικό αρχείο του αντιφασιστικού πολέμου..Σίγουρα το μάτι σας θα πέσει στους καθισμένους κάτω ανθρώπους. Ίσως για μια στιγμή να περάσει από το μυαλό σας ότι είναι ναυτικοί ή ξένοι εργάτες ή μετανάστες που έχουν συλληφθεί από λιμενικό.

Μια όμως πιο προσεκτική ματιά, βλέποντας την ενδυμασία: στρατιωτικά κράνη, στρατιωτικές στολές, σίγουρα θα σας οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι είναι ναύτες, στρατιώτες. Τώρα κοιτάξτε καλά τα πρόσωπα και διαβάστε κάποια χαρακτηριστικά, τι βλέπετε; Στο κέντρο των καθισμένων ανθρώπων ένας φοράει τουρμπάνι: λεπτό ύφασμα, που τυλίγουν γύρω από το κεφάλι τους οι κάτοικοι της Ινδίας..τώρα κοιτάξτε καλά άλλα πρόσωπα..θα διακρίνετε πολλούς μελαμψούς πακιστανούς..και στο βάθους δεξιά της φωτογραφίας διακρίνονται επίσης χαρακτηριστικά ευρωπαίων πολιτών. Τώρα μπορείτε να καταλάβετε που ανήκει χρονικά αυτή η φωτογραφία; Είναι όπως βλέπετε ασπρόμαυρη. Οι στολές των στρατιωτών πάνω στα πολεμικά πλοία που φαίνονται στο πίσω μέρος μας λένε ότι η φωτογραφία ανήκει στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Οι καθισμένοι κάτω είναι αιχμάλωτοι πολέμου και το πλοίο που διακρίνεται στο φόντο - είναι το πρώην ιταλικό αντιτορπιλικό "Φραντσέσκο Κρίσπι» (Φραντσέσκο Κρίσπι), που κατελήφθη από τους Γερμανούς στις 9 Σεπτεμβρίου, 1943 στην Τεργέστη, την επόμενη ημέρα που συνθηκολόγησε η Ιταλία και μετονομάστηκε (το πλοίο αυτό) σε TA-15. " Τώρα ποιοι ήταν αυτοί οι μελαμψοί και Ευρωπαϊοι αιχμάλωτοι πολέμου;
 
Είναι η "φρουρά της Λέρου" .Ναι καλά διαβάσατε. Οι υπερασπιστές της Λέρου. Αυτοί πολέμησαν για να αποκρούσουν την εισβολή και την κατάληψη του ελληνικού νησιού από τους Γερμανούς φασίστες. Όπως και σε πολλά άλλα ελληνικά νησιά και μέρη κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου τους γερμανούς φασίστες πολέμησαν και οι ινδοί ο μεγαλύτερος εξ ολοκλήρου εθελοντικός στρατός. Ο αριθμός τους ξεπέρασε τους 2,5 εκατομμύρια άνδρες. Η Ινδία τότε, ως βρετανική αποικία, ήταν ενωμένη, δηλαδή δεν υπήρχε ως ανεξάρτητο κράτος το Πακιστάν. Στον "Ινδικό στρατό", που ως γνωστόν πολέμησε ως βρετανικός στρατός, υπηρετούσαν πάνω από 400.000 πακιστανοί μουσουλμάνοι. Μάλιστα 400.000 μουσουλμάνοι πολεμούσαν σε πολλά μέτωπα της Ευρώπης για την συντριβή του γερμανικού φασισμού. Δεκάδες χιλιάδες σκοτώθηκαν, άλλοι τόσοι τραυματίστηκαν αιχμαλωτίστηκαν και η τύχη πάνω από 10.000 αγνοείται. Την ιστορία τους πολλοί στην Ευρώπη θέλουν να την κρύψουν να την θάψουν.

Εχετε δει ποτέ σας κινηματογραφικές ταινίες, από Αμερικανούς και Ευρωπαίους που να μιλάνε για το ρόλο και τις θυσίες αυτών των 2.500.000 στρατιωτών, Ινδών, Πακιστανών, Σιχ και Αράβων; Έχετε δει ποτέ σας ταινίες από Γάλλους να μιλούν για το ρόλο των Αλγερινών, Μαροκινών, Τυνήσιων και Αφρικανών;

Τότε ήταν χρήσιμοι..τώρα είναι λαθρομετανάστες.  

(Η φωτογραφία και το σχόλιο από Nasim Alatras)
πηγή:  http://epistoligr.blogspot.gr/2012/08/blog-post_715.html

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ότι πολέμησαν κατά του άξονα πριν 70 χρόνια τους κάνει νόμιμους;
Δέν είπε κανείς οτι ειναι άχρηστοι, απλά είναι παράνομοι!
Είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ