Από τότε που βγήκε το κινητό, το 8ωρο έχει γίνει 24ωρο

  1. Διαφημίσεις σημαίνει πιο ακριβά τα προϊόντα και οι υπηρεσίες. Διότι τις διαφημίσεις εμείς τις πληρώνουμε, όχι οι εταιρίες που διαφημίζονται. Απαγορεύεται να μιλήσουμε και να διακόψουμε τους διαφημιστές που μιλάνε συνεχώς όλο το χρόνο. Απολυόμαστε αν απεργήσουμε στον ιδιωτικό τομέα, απαγορεύεται να έχουμε αιτήματα. Έχετε προσέξει πώς από τότε που βγήκε το κινητό, το 8ωρο έχει γίνει 24ωρο; Η επιχειρηματικότητα δεν σηκώνει αστειάκια. Πρακτικά, κάθε 4 χρόνια μπορούμε να της μιλήσουμε, ρίχνοντας ένα ψηφοδέλτιο στην κάλπη. Αυτοί οι «απίστευτοι» πριν καν ανακοινωθεί τι είπαμε, αρχίσανε να μας ρωτάνε αν θέλουμε τον Παπανδρέου, ή το Βενιζέλο.

  1. Κρατηθείτε γιατί αυτό που θα διαβάσετε γκρεμίζει και την Ακρόπολη. «Η… τουρκοκρατία με κράτησε πίσω από την διεθνή καριέρα» ποιος το είπε… Ο Αντώνης Ρέμος! Έχει δίκιο! Μετά ήρθαν οι Γερμανοί, ο εμφύλιος, ο βασιλιάς, η χούντα, το ΠΑΣΟΚ και πάλι η δεξιά. Η ιστορία χρωστάει μια συγγνώμη στον μεγάλο αυτόν καλλιτέχνη!

  1. H κ. Μαριλένα Αποστολίκα είναι πρόεδρος της ένωσης των ελληνικών εταιρειών εμπορίας πετρελαιοειδών. Σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό «Άλφα», μιλώντας για το θέμα της λαθρεμπορίας στα καύσιμα, είπε ότι το κράτος (που υποτίθεται ότι θέλει να πατάξει το λαθρεμπόριο) δίνει άδειες εμπορίας πετρελαίου σε εταιρείες οι οποίες ανήκουν σε άτομα (η αγορά όπως ανέφερε βοά) τα οποία στο παρελθόν έχουν καταδικαστεί για λαθρεμπόριο καυσίμων! Μήπως θα έπρεπε κάποιος να τοποθετηθεί σε μια τόσο βαρύτατη καταγγελία, κύριε Αλογοσκούφη μου;

  1. Ρε … Όταν ο Κωστάκης έλεγε για επανίδρυση του κράτους, μήπως εννοούσε επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ;;;

  1. Οι UCΚάδες, αυτοί που από τρομοκράτες μετατράπηκαν σε επίσημους συνομιλητές του Χόλμπρουκ και που μετά τη ΝΑΤΟική επιδρομή του '99 οι Αμερικάνοι τούς παρέδωσαν ακόμα και την πρωθυπουργία του Κοσσυφοπεδίου, έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους. Αυτή τη φορά μέσω βίντεο που μεταδόθηκε στην τηλεόραση του Κοσσόβου και στα οποία, ντυμένοι με κουκούλες, δηλώνουν «έτοιμοι». Μάλλον τυχαία η υπενθύμιση της ύπαρξής τους έγινε λίγες μόλις μέρες μετά τις νέες δηλώσεις της Κοντολίζα Ράις υπέρ της απόσχισης της επαρχίας...

  1. Οπού πέφτει στην αντίληψη σας συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα τρέξτε!!! Ώριμος ήχος, ποικιλία πνευστών, εγχόρδων και κρουστών. Το παλικάρι δεν μένει στιγμή στο έδαφος, χοροπηδάει σαν έφηβος στη σκηνή αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι το ροκ όταν είναι αυθεντικό είναι μια υπόθεση που απαιτεί πολλή ενέργεια.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με τους UCKάδες θα γίνει της κακομοίρας. Με το UCC (πιθανώς απλώς διαφορετική ονομασία του UCK για ευνόητους λόγους) οι ΝΑΤΟϊκοί ετοιμάζουν και για εδώ κάτι κάποια στιγμή. Οι Αλβανοί (όχι οι Κοσσοβάροι) μετανάστες θα την πληρώσουν πρώτοι, χωρίς να φταίνε. Μία λύση: Ταξική ενότητα με τους Αλβανούς εργάτες.
Ο χρήστης aliatas είπε…
Μεγάλη υπόθεση η Ταξική ενότητα και δύσκολη, θέλει πολύ δουλειά, το δηλητήριο του ρατσισμού που έχουν ποτίσει τον κοσμάκη έχει μολύνει πολλούς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ισχύει αυτό που λες και το επικίνδυνο παιχνίδι το παίζουν πολλοί. Και οι κεφαλαιοκράτες που θέλουν να στρέφεται ο λαός εναντίον των ξένων (λες και φταίνε οι ξένοι δάσκαλοι, π.χ., που δεν έχουν δουλειά οι Έλληνες...), και οι εθνικιστές/ρατσιστές που παίζουν το πιό σκληρό παιχνίδι του κεφαλαίου (ανέκαθεν) και οι ανανεωτικοί που βλέπουν τους μετανάστες ως μετανάστες και όχι ως μέρος της εργατικής τάξης που πρέπει να ενωθεί με τους Έλληνες εργάτες και να αγωνιστεί μαζί τους. Η ουσία είναι η πάλη στην βάση, στην οικονομία, όχι στο εποικοδόμημα, στον "πολιτισμό" ας το πω χονδρικά. Η ουσία είναι να καταργηθεί η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, όχι να "βοηθήσουμε τους κακόμοιρους τους μετανάστες". Δεν είναι κακόμοιροι, είναι εργάτες.
Ο χρήστης ikonikos είπε…
Η ταξική ενότητα είναι δύσκολη γιατί όλα τα παράγωγα του καπιταλισμού και πρωτίστως η διαφήμιση (για την οποία γράφεις κι εσύ) λειτουργεί υπέρ της συμμαχίας της λεγόμενης "μεσαίας" με την ανώτερη τάξη και όχι για την αναγκαία συμφιλίωση της με την εργατική τάξη. Θα μου πεις ποια είναι η μεσαία τάξη, ειδικά τώρα που με τα τερατώδη δάνεια των χαμηλόμισθων οικογενειών όλοι έχουμε την εντύπωση ότι ανήκουμε σε αυτήν!
Εδώ στηρίζεται και το σύστημα με το "διαίρει και βασίλευε" για να διχάζει τους "υπηκόους" του και οι αντιστάσεις της κοινωνίας εκμηδενίζονται. Ποιος θα αντισταθεί στο ολοκληρωτικό "ζήσε τη στιγμή" της διαφήμισης - οδοστρωτήρα συνειδήσεων;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διαφημίσεις σημαίνει πιο ακριβά τα προϊόντα και οι υπηρεσίες. Διότι τις διαφημίσεις εμείς τις πληρώνουμε, όχι οι εταιρίες που διαφημίζονται.

Διαφημίσεις σημαίνει σκέτο προϊόντα και υπηρεσίες, χωρίς το "πιο ακριβά".

Χωρίς διαφήμιση πολλά προϊόντα δεν θα πουλιώντουσαν καν. Θα αγόραζες αποσμητικό ΑΧΕ επειδή απλώς το είδες στο ράφι;

Χωρίς διαφήμιση τα μόνα προϊόντα (και αντίστοιχα θέσεις εργασίας) θα είχαν να κάνουν με τη διατροφή, τον ρουχισμό, τη στέγαση και την υγεία. Και θα είμασταν όλοι φτωχοί.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ