Η «οικολογική δημοκρατία» τι περιέχει;


  1. Η ηλιθιότητα έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις. Δεν κρύβεται πια με τίποτα. Σου χτυπά την πόρτα, είναι δίπλα σου. Σ’ αγγίζει κι αν δεν αντιδράσεις στο επόμενο δευτερόλεπτο, θα τη συνηθίσεις.

  1. Ο ανταγωνισμός των ΜΜΕ για το ποιος θα πάρει τα μεγαλύτερα πακέτα των διαφημιστών, ώστε να πουληθούν περισσότερα κινητά, αυτοκίνητα, βενζίνη, κλιματιστικά, δάνεια, οικόπεδα, μεζονέτες με πισίνα και άλλα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, οδηγεί όποιον μιλάει δημόσια, σε ένα θέατρο του παραλόγου, το οποίο αποτελεί την μοναδική ψυχαγωγία των ανέργων, που μόνο τηλεόραση μπορούν να βλέπουν κι ας μη βλέπεται.

  1. Έξαλλο το Πασοκοκρατούμενο Μέγκα! Και έκπληκτο! Διότι η ΝΔ κάνει ρουσφέτια!!! Πρωτοφανές! Το Πασοκοκρατούμενο Μέγκα δεν έχει ξανακούσει για το θέμα!...

  1. Έχουν πέραση αρκετές μέρες κι ακόμα τίποτα. Μπορεί κάποιος από την ηγεσία της ΝΔ να μας πει ποιος έριξε τους πιλότους των πυροσβεστικών στο θάνατο; Μπορεί κάποιος από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να μας πει ποιος έριξε τους πιλότους των πυροσβεστικών στο θάνατο; Τους εργάτες στη Ζώνη, τους δασοπυροσβέστες στην Κρήτη, τους άλλους στην Καισαριανή, και λοιπούς και λοιπούς!... Κατά τα άλλα, η πολιτική σας είναι φιλολαϊκή!...

  1. «Έχουμε πολλά τηλεφωνήματα στο τηλεφωνικό μας κέντρο» λέει ο παρουσιαστής των ειδήσεων. Και αναρωτιέμαι τι άλλο μπορούσαν να έχουν στο τηλεφωνικό τους κέντρο.

Σχόλια

Ο χρήστης ο δείμος του πολίτη είπε…
Άσε χάλια πάνε τα πράγματα. Ρουσφέτια στη δημοκρατική Ελλάδα;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ

Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ