ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΤΗ


1. Η Έλενα Βέντη έκανε τηλεοπτική παρέμβαση και ξέσπασε. «Ότι και να κάνω με μαλώνετε… βγάζω τον ποπό μου έξω με μαλώνετε. Τον βάζω μέσα, πάλι με μαλώνετε…»! Μιλάμε πράγματι για μια από τις μεγάλες αδικίες της ζωής που πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα! Λευτεριά στην Έλενα Βέντη και στις επιλογές που αφορούν τον ποπό της…

2. Μας δουλεύουν κανονικά! Παράταση της λιτότητας, λένε, για άλλα τρία χρόνια! Τρία; Εκατόν τρία θα είναι, αν δεν υπάρξει αφύπνιση των φουκαράδων!!

3. «Αγαπημένο μας έθνος, μην κλαις, είμαστε εδώ», τραγουδούσαν χιλιάδες Τούρκοι! Όλοι μαζί! πλούσιοι και φουκαράδες!! Νομίζουν (οι φουκαράδες) ότι το έθνος των πλουσίων είναι και δικό τους!.. Δεν ξέρουν ότι σε κάθε έθνος υπάρχουν δύο έθνη! Ασύμβατα μεταξύ τους! Όταν θα το αντιληφθούν, το έθνος των πλουσίων θα τρέχει και δε θα προλαβαίνει... Όχι μόνο στην Τουρκία, αλλά και στην Ελλάδα!

4. Ο Σαρκοζί έβαλε σοσιαλιστή για το υπουργείο Εξωτερικών; Έναν Γάλλο Πάγκαλο σα να λέμε...

5. διαφημίζονται σαν μια exclusive εμπειρία και έχουν με διαφορά τις πιο αναπαυτικές πολυθρόνες οποιασδήποτε αίθουσας, όμως το να βλέπεις σινεμά στις Gold Class αίθουσες των Village δεν είναι τελικά μια απολαυστική εμπειρία. Το πηγαιν’ έλα των ταξιθετών – σερβιτόρων, το κροτάλισμα των μαχαιριών στα πιάτα και το ντύσιμο των θεατών που θυμίζει έξοδο σε πίστα συνθέτουν μια εικόνα που αφήνει υποψίες ότι οι άνθρωποι που συχνάζουν εκεί πάνε όχι για να δουν ταινία, αλλά για να τους δουν.

6. Για να καταλάβετε σε τη τηλεοπτική παρακμή ζούμε να σας πω ότι το δελτίο του STAR παρουσίασε ως τον «νέο spiderman» ένα παιδάκι στο οποίο μπήκαν δυο αράχνες στο αφτί του!!!

7. Έμαθα ότι απαγόρευσαν τα τακούνια στο Ηρώδειο. Σίγουρα είναι ένα μέτρο προς τη σωστή κατεύθυνση. Το τέλειο μέτρο, βέβαια, θα ήταν να απαγορεύσουν και τις κυρίες που τα φορούν…

8. Αν η ταυτότητα σου γράφει άνθρωπος, χαμογέλα. Είσαι ζώον που τείνει προς εξαφάνιση.

9. Η κινηματογραφική ταινία που προτονιστεί ο Σάκης Ρουβάς (!) παίζεται εδώ και λίγο καιρό στους πολυκινηματογράφους χωρίς να προκαλεί λιποθυμίες στα κοριτσάκια. Καμιά δεν ουρλιάζει «Σάκηηηη». Προφανώς φταίει αυτή η καινούρια φράντζα που πέφτει στα μάτια και κλέβει την παράσταση.

10. Προστατέψτε τους εναπομείναντες που αντιδρούν, είναι υγιείς. Απομονώστε αυτούς που σιωπούν, είναι επικίνδυνοι. Στο τέλος, εκεί που καταλήξαμε, η παράβαση θα καταστεί αυτονόητη αντίδραση των σοβαρά σκεπτόμενων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ