Αστική συμμαχία


  1. Σημίτης βλέπει ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να συνεργαστεί με τον ΣΥΝ, ο Καλαντζής και ο Μητσοτάκης βλέπουν ότι η ΝΔ μπορεί να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ. Ερώτημα: Γιατί δεν κάνουν μια οικουμενική κυβέρνηση;;; Όλοι τους του «ευρωμονόδρομου» είναι! Εμπρός!.. Αυτά ακούς και καταλαβαίνεις καλύτερα τι κοροϊδία είναι αυτή η αστική δημοκρατία! Ενώ μπορούν και να συνεργάζονται, πλακώνονται για τα ποσοστά, όταν δε συνεργάζονται!!!

  1. Σύντροφοι του ΣΥΝ, ο Σημίτης δε βλέπει να έχετε διαφορά με το ΠΑΣΟΚ! Εσείς, πού το βλέπετε;

  1. Προχτές, ο κύριος Παπανδρέου, μιλώντας στο κοινοβουλευτικό συμβούλιο του κόμματός του - και προσπαθώντας προφανώς να είναι στο κλίμα του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ - ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμος να δημιουργήσει στην Ελλάδα «ερασιτεχνικό, μαζικό λαϊκό αθλητισμό»...Αξιοσημείωτη εξαγγελία. Ιδίως αν συνυπολογιστεί το γεγονός ότι μετά από δυο ολόκληρες δεκαετίες διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ, στο Δήμο της Αθήνας υπάρχουν όλα κι όλα δύο (αριθμός: «2»!) γήπεδα, για να μπορούν οι πιτσιρικάδες να παίζουν μπάλα!

  1. Τέτοια προσφορά στον τόπο και να μείνει εκτός εκλογών ο κ. Παπαντωνίου! Αλίμονο σε κείνους τους «χαροκαμένους» του Χρηματιστηρίου του 1999 - 2000, που τώρα δε θα έχουν ποιον να ψηφίσουν οι άνθρωποι...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ