Κώστας Λαλιώτης!


1. Εξαπέλυσε και επίθεση στην κυβέρνηση ο Λαλιώτης! Ενοχλείται που η ΝΔ εφαρμόζει την πολιτική του ΠΑΣΟΚ!... Σου λέει, τι θα κάνουμε εμείς; Και επειδή δεν έχουν τι να κάνουν, είπε την κυβέρνηση Βαβέλ!!!

2. Πότε θα γίνουν εκλογές; Μη σκάτε καθόλου! Τι θα ψηφίσετε κοιτάχτε!.

3. Ήρωα της απελευθέρωσης της χώρας του είπε τον Μπλερ ο δοτός κατοχικός «Πρόεδρος» του Ιράκ, Τ. Ταλαμπανί... Μετά να μην απορεί γιατί χρειάζεται 1.000 οπλισμένους μπράβους για να πάει... μέχρι την τουαλέτα... Αν είναι 999 βάζει ζήτημα...ασφάλειας και ο Μπους στέλνει ενισχύσεις... Τι Μπλερ, τι Γιώργος - Κώστας, τι Σαρκοζί - Σεγκολέν... σχολή ολόκληρη της αστικής τάξης.

4. Νέα αύξηση έρχεται στα δάνεια! Τρέξτε!! Όχι να πληρώσετε, να διαδηλώσετε!...

5. Πόσο, λοιπόν, θα κρατήσει αυτό το παιχνίδι; Η κυβέρνηση να δένει χειροπόδαρα και να μαστιγώνει αλύπητα, εργάτες, αγρότες, φοιτητές, και ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας να ηδονίζεται ή, έστω, να αποκοιμιέται με τις διηγήσεις του Πρετεντέρη;

6. Η Γαλλία πήγε δεξιά; Δηλαδή πού βρισκόταν επί Ζοσπέν; Δεν ήταν εντός κι επί τα αυτά;

7. Τι άλλο περιμένει, όλη αυτή η «σιωπηλή πλειοψηφία», αυτή η σύγχρονη γάγγραινα, για να καταλάβει πως με τη στάση της συνεισφέρει στο παγκόσμιο δουλεμπόριο. Στο δουλεμπόριο που δεν αρπάζει, πια, μόνο μαύρους, αλλά έχει τρυπώσει και μέσα στις δικές της κρεβατοκάμαρες και αρπάζει τα παιδιά της και την ίδια!

8. Βγήκε από την επιτήρηση η οικονομία της Ελλάδας; Αυτή βγήκε, όχι όμως και τα εκατομμύρια των φουκαράδων!.. Αυτοί (οι φουκαράδες) πάντα θα επιτηρούνται! Εκτός κι αν αφυπνιστούν και βάλουν στη θέση τους, τους επιτηρούντες

9. Μια κομπίνα κύριοι, μια απλή κομπίνα και απέφερε 5 εκατ. ευρώ. Εταιρεία αγόρασε πέντε, πούλησε σε θυγατρική της δέκα, αγόρασε από τη θυγατρική της αυτό που πούλησε δέκα, δεκαπέντε, και αμέσως το πούλησε σε εσάς είκοσι! Να πώς βγαίνουν τα εκατομμύρια! Αυτό είναι το σύγχρονο δουλεμπόριο. Χωρίς να σημαίνει πως αν χρειαστεί, δε θα καταφύγει στις αλυσίδες και στα μαστίγια! Εσείς γυρίστε την πλάτη! Και μαδήστε τη μαργαρίτα αν η Νέα Δημοκρατία σας αγαπά περισσότερο από το ΠΑΣΟΚ! Αν το Τράγκας τα λέει καλύτερα από τον Κακαουνάκη.

10. Η πετρελαιοκηλίδα παραμένει στη θέση της; Το μαύρο κουτί τι γίνεται;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ