Η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη και άλλοι ακτιβιστές!

  1. Γιωργάκη καλός ο ΟΟΣΑ!.. Αλλά ξέχασα… Τις θέσεις του θα τις εφαρμόσεις σοσιαλιστικά! Γνωστόν... Ενώ η ΝΔ τις εφαρμόζει «δεξιά»!..

  1. Πιθανότατα η κ. Βαρδινογιάννη και άλλοι ακτιβιστές, θα προτείνουν η χωματερή που τόση ανάγκη έχει η Αττική, να γίνει στην Εκάλη. Δεν αποκλείεται να τεθεί επικεφαλής των 1.000 πλουσιότερων Ελλήνων και να μαζεύουν τα σκουπίδια δυο βδομάδες το χρόνο, για να ξεκουράσουν τους φτωχούς εργάτες, που κάνουν αυτή την κουραστική δουλειά.

  1. Κυρία Ζαχαρέα μου, δε ζητάνε και λίγα οι συνταξιούχοι, ε; Εσύ, πόσα παίρνεις το μήνα; Αντέχει η οικονομία τους μισθούς σας και τα κέρδη που υπηρετείτε;

  1. Δικηγόρος που συμμετείχε σε αποκρατικοποιήσεις έχει χάσει τον ύπνο του για τις υπογραφές που έχει βάλει σε εισηγμένη. Το ίδιο ανήσυχα κοιμούνται η σύζυγος και ο μεγαλοτραπεζίτης με τις 75.000 μετοχές. Όταν δεν αφήνεις ούτε το σουσάμι του κουλουριού να πέσει κάτω, κάποια στιγμή θα πνιγείς. Είναι νομοτελειακό. Σαφώς και το πρόβλημα δεν είναι ατομικό, όμως όταν κάτι τέτοια ανθρωπάκια χάνουν τον ύπνο τους εγώ πολύ το διασκεδάζω.

  1. Όλοι οι εκάστοτε κυβερνητικοί θλίβονται για τα θύματα, εκ των υστέρων! Ουδείς θλίβεται πριν από το συμβάν, για ότι προκύψει...

  1. Απορώ γιατί στην Ελλάδα καταργήθηκε η μοναρχία. Θα είχαμε έναν εκ θεού προερχόμενο. Τώρα κάθε πολιτικός έχει και τον διάδοχο του. Οι θέσεις στη βουλή είναι εδώ και καιρό κλεισμένες. Σε λίγο έρχεται κι ο Κυριάκος. Νέοι Εφιάλτες σε άλλο κάδρο διαγράφονται στον ορίζοντα.

  1. Η πετρελαιοκηλίδα έφυγε; Πάντως από τις TV έχει φύγει... Άρα και να υπάρχει στη θάλασσα δεν έχει καμιά σημασία... Γιατί πραγματικότητα είναι μόνο αυτή που παίζουν οι ΤV...

  1. Οι Αμερικανοί συνεχίζουν την εκστρατεία αγάπης στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, την οποία έκαναν για να απελευθερώσουν τις δύο αυτές χώρες και να εγκαταστήσουν εκεί μια κυβέρνηση φιλανθρωπική, σαν αυτή της Ουάσιγκτον. Το ίδιο κάνουν και οι Ισραηλινοί με τους Παλαιστίνιους.

  1. Ακατανόητη η στάση του ΕΣΡ. Πολεμά τον Βας-Βας και επιτρέπει να έχουμε πρωθυπουργό σωσία του Κάτμαν!

  1. Πως να προστατεύσουμε τα παιδιά μας αγαπητοί τηλεθεατές; Τρώγοντας διαφημίσεις στην τηλεόραση; Που μας λένε ότι είμαστε κάτι ανώτερο; Κάτι διαφορετικό; Τρώγοντας υποσχέσεις από κόμματα που κατευθύνουν διαφημιστές; Βάζοντας το εγώ, πάνω από το εμείς; Έχουμε γίνει προϊόντα για πούλημα. Αυτοθαυμαζόμαστε, αυτοδιαφημιζόμαστε και αυτοπουλιώμαστε. Και αυτό είναι το πρόβλημα. Εμείς. Οι πωλητές. Που πρέπει να γίνουν πολίτες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ