Το κράτος σας εκτίθεται! Κι αυτό είναι καλό!


  1. Βασανισμός στο αστυνομικό τμήμα. Αυτή είναι η «δημοκρατία» που έχουν φτιάξει τα φουσκωμένα πορτοφόλια, για προστατέψουν το «δικαίωμα» να φουσκώνουν τα πορτοφόλια τους! Γύριζαν και το βίντεο με το βασανισμό δεξιά αριστερά, σπάζοντας πλάκα!... Γίναμε ρεζίλη διεθνώς, ανέγραψε το Μέγκα, στην οθόνη! Για τον ασφαλίτη, δηλαδή, που βασάνιζε! Γίναμε!... Εμείς γίναμε; Το κράτος σας εκτίθεται! Κι αυτό είναι καλό!... Αλλά, μήπως αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα; Παντού γίνονται! Στην Ευρώπη σας! Την Ευρώπη των λίγων φουσκωμένων πορτοφολιών... και των πολλών φουκαράδων. Αλήθεια ρε σύντροφοι του ΣΥΝ: Πότε θα διορθωθεί η ΕΕ;

  1. Κομπλεξικός τροχονόμος είδε τον νομάρχη σε δικάβαλο με το γκομενάκι Μαρίγια και από την ζήλια του τους έγραψε για κράνος.

  1. Την πολιτική σημασία που είχε για την ανθρωπότητα (!!!) η μάχη του Μαραθώνα (490 π.Χ.) ανέπτυξαν οι Ρουσόπουλος, Κουρής (νομάρχης) κι άλλοι (Διαμαντοπούλου - ΠΑΣΟΚ) κ.λπ.! Μέχρι που δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου (λόγω της νίκης κατά των Περσών)!... Οι ψήφοι της περιοχής δεν τους απασχόλησαν! Μόνο η μάχη...

  1. Ο Σαρκοζί βγήκε τύφλα, πριν η αφού έμαθε ότι τον έχει πρότυπο ο «χέρι-χέρι» Καραμουρτζούμης.

  1. Ένα χειροκρότημα για τον φιλεύσπλαχνο άνθρωπο Αλογοσκούφη που θα πληρώσει τους τόκους της JP από την τσέπη μας!..

  1. Συνέντευξη από συγγενή αρνιού που σουβλίστηκε στον γάμο της Πέγκυς πήρανε τα τιμημένα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια μας, η τους ξέφυγε;

  1. Κωστάκη, επειδή βλέπω και ζορίζεσαι πολύ με τη Θεσσαλία, γιατί δεν μιλάς με την Ντόρα; Κάπου θα βρει να τη δώσει κι αυτήν.

  1. Η ριψοκίνδυνη Αννίτα Πάνια πήρε συνέντευξη από τον Κώστα Πάσσαρη, αλλά αυτό δεν ήταν τίποτα, γιατί μετά η ριψοκίνδυνη Δρούζα έφερε τη Στανίση.

  1. Ένα μεγάλο μπράβο στην εκπομπή «Ταλέντα made in Greece» για την προσφορά της στον ελληνικό πολιτισμό. Σκηνές όπως αυτή με τις βέρες Βραζιλιάνες να χορεύουν τσιφτετέλι με τα φτερά τους και με τα όλα τους με γέμισαν εθνική υπερηφάνεια.

  1. Πρέπει όλοι να κάνουμε ειδική μνεία στην πρωτοτυπία της Πέγκυς Ζήνας, αφού για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία των γάμων, το πέπλο και το νυφικό της Νύφης δεν το κρατούσαν αδέξια μικρά παρανυφάκια. Αλλά ειδικά εκπαιδευμένοι σεκιούριτι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ